AVROTROS start dramaserie La Famiglia op NPO 1

Vanavond is de eerste aflevering van de nieuwe dramaserie La Famiglia te zien bij de AVROTROS op NPO 1.

Nederlands-Italiaanse familie

La Famiglia is een dramaserie over een Nederlands-Italiaanse familie die niet alleen met cultuurverschillen te maken heeft, maar ook angstvallig een geheim probeert te verbergen. De familie is heilig en voor een groot deel is er saamhorigheid, maar de corrupte handeltjes monden uiteindelijk uit in keiharde misdaad wanneer het verleden van de Italiaanse kant van de familie om de hoek komt kijken.

Il Baffo

In de serie runt Marloes Esposito samen met haar man Salvatore het Italiaanse restaurant Il Baffo. Het restaurant is 25 jaar geleden opgezet met ‘een erfenis’ van haar schoonvader Giancarlo. In ruil daarvoor mogen haar schoonvader en diens zwager Pasquale in de kelder van Il Baffo een incassobureau runnen. Dit zorgt regelmatig voor wrijving op de zaak en brengt dubieuze gasten over de vloer, waaronder bordeelhouder Joop.

Illegale praktijken

Bedoeld en onbedoeld verzeilt de familie in een web van illegale praktijken. De problemen van Marloes en haar gezin blijken veel groter als op een dag oude bekenden van Giancarlo, die dachten dat hij dood was, plotseling op de stoep staan om een rekening te vereffenen. Dit heeft gevolgen voor de hele familie.

Rollen

In de serie zijn rollen weggelegd voor Joke Bruijs, Ariane Schluter, Hein van der Heijden, Teun Kuilboer, Eva Laurenssen Gil-Toresano, Gijs Blom en Gigio Morra. De serie is grotendeels opgenomen in Culemborg. Naast opnames in Culemborg werden ook opnames gemaakt in Italië. De serie is geschreven door Maria Goos.

La Famiglia vanaf donderdag 29 september 20:30 uur op NPO 1

Video:

Trailer:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.