Nick jr. is Zender van de Maand bij KPN

In juli is tv-zender Nick Jr. de zender van de maand bij KPN TV. De zender is voor iedereen met Interactieve televisie te zien via kanaal 42.

Zender van de maand

Aanbieders van digitale televisie bieden met de zender van de maand de mogelijkheid om kijkers kennis te laten maken met een zender die normaal alleen in een aanvullende pakket is te zien. Dit wordt de zogenaamde zender van de maand genoemd.

Nick jr.

Nick Jr. is dé zender voor kids tussen 2 en 6 jaar. Ze worden meegenomen op leerzame avonturen en kunnen kijken naar educatieve en vermakelijke programma’s en series. Zoals bijvoorbeeld PAW Patrol, over zes heldhaftige pups die de bewoners van Adventure Bay beschermen. Maar ook klassiekers zoals Peppa Pig en De Familie Barbapapa zie je bij Nick Jr. Of wat dacht je van Baby Shark’s Grote Show, over de avonturen van Baby Shark en zijn beste vriend, William de vis, in Carnivore Cove“, aldus KPN.

Pluspakket

De kinderzender is de hele maand juli gratis te zien in het basispakket op kanaal 42. Normaal maakt de zender onderdeel van het aanvullende Pluspakket. Meer informatie over het Pluspakket vind je hier.