Nieuw onderkomen voor radiozender Sublime FM

De commerciële radiozender Sublime FM gaat verhuizen naar een nieuw onderkomen in Utrecht. Vanaf maandag 18 december is de radiozender gevestigd in de Werkspoorkathedraal op Tractieweg 41 in Utrecht.

Sluit perfect aan

“Deze nieuwe locatie sluit perfect aan bij het creatieve en muzikale dna van de radiozender. De Werkspoorkathedraal biedt een unieke mix van historie, vernieuwing, creativiteit en ondernemerschap.”, aldus de radiozender in een persbericht. Tot op heden was de radiozender gevestigd in de Jaarbeurs te Utrecht.

“Uitstekende locatie”

We kijken ernaar uit om met ons team aan de slag te gaan op deze inspirerende nieuwe plek. De Werkspoorkathedraal is voor Sublime FM een uitstekende locatie die ons ruimte geeft voor verdere groei en ontwikkeling. Onze verhuizing biedt ons extra mogelijkheden in het ontwikkelen en versterken van events met onze fresh jazzy sounds. Voor Sublime FM dus een geweldig inspirerende omgeving!“, aldus Stefan Wayper, Algemeen Directeur van de radiozender.

Werkloods

De Werkspoorkathedraal is een historische industriële werkloods waar ooit stoommachines en treinen werden gebouwd. Tegenwoordig is het een unieke locatie voor festivals, evenementen en ondernemerschap.

“Broedplaats”

De Werkspoorkathedraal is een creatieve en ondernemende broedplaats waar Sublime FM zeker niet mag ontbreken en veel waarde toevoegt. Wij zijn erg trots dat we Sublime FM welkom mogen heten op onze locatie“, aldus Johan Verweij, directeur van Werkspoorkathedraal.