Nieuw onderkomen voor De Concertzender

concertzenderDe Concertzender heeft een nieuw onderkomen gevonden in het centrum van Utrecht. De radiozenders was op zoek naar een nieuwe studio nadat de samenwerking met sponsor Conclusion was opgezegd.

De Concertzender gaat uitzenden vanuit Theater Kikker in de binnenstad van de Domstad. Door de verhuizing zendt De Concertzender van 29 mei tot en met 26 juni een aangepaste programmering uit.

De afgelopen jaren mocht de Concertzender de steun genieten van een aantal belangrijke sponsors: Muziekcentrum Vredenburg, Conclusion en diverse donateurs. In augustus vorig jaar lieten zowel Vredenburg als Conclusion weten dat zij hun samenwerking opzegden. “Onder andere de Gemeente Utrecht en het Prins Bernhard Cultuurfonds hebben ons een overbruggingskrediet verschaft waarmee we de komende anderhalf jaar verder kunnen.”, aldus De Concertzender.

De Concertzender zendt uit via de kabel in diverse gemeenten en is te ontvangen via diverse digitale pakketten. Daarnaast biedt de Concertzender via haar website een groot aantal themazenders.