Nieuw programma Mark Labrand bij Radio 538

radio538Maandag 6 augustus start Radio 538 DJ Mark Labrand met een nieuw radioprogramma bij de commerciële radiozender. Vanaf dan start zijn kersverse radioprogramma ‘@labrando’ , dat elke maandag tot en met donderdag van 21.00 tot 00.00 uur op Radio 538 te beluisteren is.

De DJ verruild zijn weekendprogramma voor een nieuw dagelijks radioavontuur. Dit is de eerste wijziging van de nieuwe Radio 538 programmering, die vanaf september volledig van start gaat, aldus Radio 538 in een persbericht. De nieuwe programmering van Radio 538 is nog niet volledig. Over drie weken maakt het radiostation de volledige nieuwe programmering bekend.

Sinds juni 2008 is Mark Labrand een van de vaste gezichten van het populaire radiostation. Naast zijn eigen weekendprogramma, is hij ook geregeld op andere tijdstippen te horen – tijdens het waarnemen van programma’s van collega’s. De afgelopen vier jaar heeft Labrand zichzelf meer dan bewezen en is dan ook klaar voor deze geweldige carrière move.

Mark Labrand, DJ Radio 538: “Doordeweeks, in de avond, op ’t leukste radiostation van Nederland en daarbij  óók nog eens de tofste luisteraars die ik mij maar kan wensen. Schiet mij maar in de feestverlichting, letterlijk. Ik ben er klaar voor! Mijn liefde voor radio is ontstaan toen ik vroeger zelf ’s avonds naar Radio 538 luisterde. Het idee dat ik dit programma nu zelf ga presenteren vind ik zo bizar! Alvast een tipje van de sluier: iedere avond hoor je vlak voor middernacht ‘Test je vriend’. Hierin kun jij je beste vriend of vriendin opbellen met een vreselijke smoes dat je nu zijn/haar hulp nodig hebt. Lukt dat? Dan zijn jullie echte vrienden en win je een compleet verzorgde avond uit voor twee. Ik kan niet wachten!”

Barry Paf naar het weekeinde
DJ Barry Paf van Radio 538 wil zich meer gaan bezighouden met televisie bij TV538. Vanaf 6 augustus zegt hij zijn dagelijkse radioprogramma vaarwel en gaat zich nog meer op TV 538 richten. Maar oude liefde roest niet. Vanaf 11 augustus is Barry iedere zaterdag en zondag tussen 18.00 en 20.00 uur te beluisteren op Radio 538 met een splinternieuw programma Barry’s Weekend Vibe.* Barry Paf, DJ Radio 538: “Ik sta te trappelen om te beginnen aan mijn nieuwe show! Ik zit zoals je van me gewend bent in de energieke vibe met een spannend weekendprogramma waarin onder meer het spiksplinternieuwe “Dare 2 Date” te horen zal zijn. Doe mee en creëer samen met mij de ultieme weekend vibe!”  (Persbericht Radio 538)