Nieuw seizoen ‘Boer zoekt Vrouw’ zondag van start op NPO 1

Zondag, 16 september, begint op NPO 1 een nieuw seizoen van het populaire programma Boer zoekt Vrouw. Het programma van KRO-NCRV wordt wederom gepresenteerd door Yvon Jaspers.

Het vervolg….

In mei jl. zijn zeven boeren en drie boerinnen voorgesteld die via Boer zoekt Vrouw hopen hun ware liefde te treffen. Vanaf zondag 16 september is in het KRO-NCRV programma het vervolg te zien en brengt Yvon Jaspers de binnengekomen post en mails naar de boerderijen.

“Razend spannend”

Yvon Jaspers: “Ieder jaar is het weer razend spannend wie er op de boeren hebben geschreven. Soms ga ik verheugd met tassen vol brieven en pakketjes richting een boer en soms met slechts een paar envelopjes. Maar het mooie is dat je vooraf nooit kunt voorspellen hoe iemand zal reageren. Dit seizoen hebben wij een aantal mensen flink kunnen verrassen, maar zelf ben ik nog nooit zo verbaasd geweest als deze keer bij het brieven brengen. Na al die jaren dacht ik wel in te kunnen schatten hoe mensen zouden reageren, maar niets is minder waar…

Webserie

Direct na de uitzending zondagavond komt het eerste deel van de webserie online waarin te zien is hoe het de boeren vergaat die niet voldoende brieven hadden om op tv te worden gevolgd. Wekelijks wordt een nieuwe video geplaatst.

Podcast

Nieuw dit seizoen is de Boer zoekt Vrouw Podcast. Hierin krijgt de luisteraar een uniek inkijkje in het leven van de boer, zijn of haar werkzaamheden op de boerderij en de geluiden die de boerderij zo eigen maken. In de Boer zoekt Vrouw Podcast is een dag uit het leven van de tien boeren en boerinnen te horen en leer je ze nóg beter kennen. De podcasts zijn vanaf maandag 10 september te beluisteren op boerzoektvrouw.nl.

NPO 1

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen Boer zoekt Vrouw is zondag 16 september om 20.25 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 1.