Nieuw seizoen ‘Matthijs gaat door’ start op 5 september

Vanaf zondag 5 september gaat een nieuw seizoen van start van de show ‘Matthijs gaat door’. De show zal op 5 september eenmalig op zondagavond zijn te zien. Daarna is het programma met Matthijs van Nieuwkerk elke zaterdagavond te zien op NPO 1.

Goed gesprek

De show met Matthijs van Nieuwkerk gaat zijn tweede seizoen in. “Met een goed humeur, een goed gesprek, heel veel muziek van de Sven Hammond Big Band en elke zaterdag een liefdesgedicht door Joost Prinsen. Hij kiest en draagt ze zelf voor. De rubriek ‘Forever Young’ keert terug en nog veel meer“, aldus BNNVARA in een persbericht.

Eenmalige uitzending op zondag

De eerste aflevering is eenmalig op zondag 5 september te zien. Daarna keert het programma terug op de zaterdag. In de eerste uitzending is Youp van ’t Hek een van de gasten. Hij begint aan zijn laatste ronde langs de theaters en hij gaat zingen met de Sven Hammond Big Band.

‘Matthijs gaat door’ is zondag 5 september om 21.35 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1 en vanaf de tweede uitzending is ‘Matthijs gaat door’ elke zaterdag om 21.35 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.

Meer informatie op de website van de omroep.

Video: