Nieuw seizoen van Toren C bij de VPRO op NPO 3

Vanavond start een nieuw seizoen van de absurdistisch komische televisieserie Toren C bij de VPRO op NPO 3.

Seizoen 6

De eerste aflevering van al weer het zesde seizoen van de serie is vanavond, 11 september, vanaf 21.20 uur te zien. Maike Meijer en Margôt Ros kruipen weer in de huid van zo’n 40 verschillende karakters die het bedrijvencomplex Toren C bevolken, een kantoorhel tot de nok toe gevuld met absurde situaties. Dit seizoen kent gastrollen van Peter R. de Vries, Nicolette van Dam, Marijke Helwegen en Tania Kross. Afleveringen van Toren C zijn onder andere opgenomen op het bedrijventerrein bij Amsterdam Sloterdijk. In de serie zijn locaties van het UWV te zien.

Sinds 2008

Het programma wordt al sinds 2008 uitgezonden door de VPRO en wordt geproduceerd door Blazhoffski TV Productions in samenwerking met Erik van der Hoff, Dan Blazar en RosMeijer. De serie is inmiddels verkocht aan Frankrijk en Canada. De Franse versie van Toren C (WorkinGirls) is in 2013 genomineerd voor een Emmy Award in de categorie “Best Comedy”

Preview nieuwe seizoen

Op de de website van Toren C bij de VPRO zijn alvast een aantal voorproefjes te zien van het zesde seizoen. Daarnaast heeft het programma ook een eigen Youtube-kanaal.

Video:

Trailer Seizoen 6:

https://www.youtube.com/watch?v=Xj4ES5qNwyo

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.