Nieuw seizoen Zondag met Lubach van start bij VPRO op NPO 3

Zondagavond start een nieuw seizoen van Zondag met Lubach bij de VPRO op NPO 3. De eerste aflevering van het seizoen is om 21.10 uur te zien. Het is al weer het tiende seizoen van het programma dat wordt gemaakt door Arjen Lubach.

“Zeven dagen nieuws in dertig minuten”

Het programma van de programma wordt omschreven als: zeven dagen nieuws in dertig minuten, satirisch geremixt door Arjen Lubach. Met irrelevante verhalen van relevante gasten. Of andersom. Het programma wordt uitgezonden vanuit theater Bellevue in Amsterdam.

Zilveren Nipkowschijf

Het VPRO-programma Zondag met Lubach won in 2016 de Zilveren Nipkowschijf. De latenightsatire is volgens de jury van de prijs “onmisbaar geworden voor de moderne nieuwsjunkie”. “Arjen Lubach brengt al vijf seizoenen op eigenzinnige wijze het nieuws en weet ook regelmatig zelf het nieuws te bepalen.”, aldus de jury toen. Vorig jaar won de serie de Gouden Televizier-Ring.

Lovie Award

Arjen Lubach heeft dit jaar voor de derde keer de Lovie Award gewonnen. Hij won de prijs met een item waarin werd uitgelegd hoe de UEFA Nations League werkt. De video is hier te bekijken.

Sociale media

De serie is ook dit seizoen uitgebreid te volgen op Twitter en daarnaast beschikt het programma over een eigen Youtube-kanaal.

NPO 3

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen Zondag met Lubach is zondag 13 oktober vanaf 21.10 uur te zien op NPO 3. De aflevering is daarna ook terug te kijken via Youtube en NPO Start.

Sociale media: