Nieuwe afleveringen van The Expanse en The Grand Tour op Prime Video

Streamingdienst Prime Video van Amazon heeft nieuwe afleveringen van The Expanse en The Grand Tour online gezet.

The Expanse

De science-fiction serie The Expanse werd drie seizoenen lang uitgezonden door de Amerikaanse televisiezender Syfy. In Nederland was de serie te zien via streamingdienst Netflix. Syfy besloot echter na drie seizoenen de stekker uit de serie te trekken.

Amazon Prime Video besloot echter de serie nieuw leven in te blazen met een vierde seizoen. Sinds vrijdag is dit vierde seizoen van 10 afleveringen exclusief te zien via de Amerikaanse streamingdienst. Inmiddels is ook een vijfde seizoen van de populaire serie aangekondigd.

The Grand Tour

Ook heeft Prime Video de zogenaamde kerstspecial van The Grand Tour aan haar aanbod toegevoegd. De aflevering Seamen is de eerste aflevering van het vierde seizoen van het populaire autoprogramma met Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May. In 2020 worden er nog meer afleveringen verwacht van het autoprogramma.

KPN

Prime Video is te bekijken via onder ander tablet, smartphone, Apple TV, diverse game-consoles en sinds vorige week ook via Interactieve televisie van KPN. Via Interactieve Televisie heeft de streamingdienst een speciale app gekregen zodat er eenvoudig via de ontvanger van KPN naar de dienst kan worden gekeken.

Meer informatie over Prime Video vind je hier.

Video: