Nieuwe avondshow Igmar Felicia op Qmusic start met Igmars Fanweek

Qmusic dj Igmar Felicia start vandaag, maandag 17 september, met zijn nieuwe avondshow ‘Bij Igmar’ op Qmusic. De nieuwe show begint met ‘Igmars Fanweek’. In de eerste week komt er elke dag iemand langs van wie Igmar fan is of vroeger was. Igmar krijgt zelf pas een uur van tevoren te horen wie de gast van die dag is.

Avondshow

Vanaf maandag 17 september is Igmar Felicia van maandag t/m donderdag te horen van 19.00 tot 21.00 uur. Igmar laat weten: “Ik heb er echt zoveel zin in om weer mijn eigen show te gaan maken. Ik ben van maandag tot en met donderdag te horen. De andere dagen kan ik me focussen op online en tv-werk, zowel voor Qmusic als bijvoorbeeld voor RTL Boulevard en Concentrate. Een mooie combinatie.

Fanweek

Igmar verheugt zich op zijn nieuwe programma en de Fanweek. “Ik laat me verrassen. Ik ben fan van VI, dus Johan Derksen zou top zijn. Vroeger was ik fan van Tess van het Junior Songfestival en ik ken alle afleveringen van de serie All Stars uit mijn hoofd. En ik heb altijd al eens iets met de Lama’s willen doen. Maar er zijn nog veel meer mensen waar ik fan van ben of ben geweest.

CV

Igmar Felicia (28) stapte vorig jaar over van SLAM! naar Qmusic. In 2013 en 2014 werd hij genomineerd voor een Marconi Award voor Aanstormend Talent en in 2014 verzilverde hij deze nominatie ook. Vanaf 17 september is hij van maandag t/m donderdag te horen tussen 19.00 en 21.00 uur.