Nieuwe comedyavond Veronica van start met The Muppets

Vanaf vanavond start Veronica met haar nieuwe comedyavond. Er wordt vanavond afgetrapt met een dubbele aflevering van de gloednieuwe serie The Muppets. Daarnaast is de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van The Big Bang Theory. Een week later, op vrijdag 4 december, wordt de avond aangevuld met Undateable, een nieuwe Amerikaanse comedyserie waarvan de cast bestaat uit standup comedians.

The Big Bang Theory

De nieuwe vrijdagavond van Veronica start met het negende seizoen van The Big Bang Theory om 20.30 uur. Hierin staat weer van alles te gebeuren met ’s werelds meest bekende nerds. Zo zijn Leonard (Johnny Galecki) en Penny (Kaley Cuoco-Sweeting) verloofd ondanks hun knipperlichtrelatie. Maar in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen worstelt Penny met Leonards bekentenis dat hij een ander meisje heeft gezoend. Nu ze in Las Vegas zijn om te trouwen, twijfelt Penny. Gaat de bruiloft door? Ook Sheldon (Golden Globe en meervoudig Emmy-winnaar Jim Parsons) weet niet wat hij moet doen, omdat Amy (Mayim Bialik) onverwachts hun relatie heeft gepauzeerd. De sitcom wordt door Bill Prady geschreven, die ook de verhaallijnen voor de nieuwe serie van The Muppets schrijft.

The Muppets

De Muppets zijn terug op de Nederlandse tv: met verleiding, daten, relatieproblemen, grote successen en zware mislukkingen wordt de serie over de volwassen boeg gegooid. In een mockumentary (fictieve documentaire die veel humor bevat) zie je de Muppets voor en achter de schermen van hun eigen late night talkshow, genaamd ‘Up Late with Miss Piggy’. Vanavond om 21.00 uur start de nieuwe serie met een dubbele aflevering, waarin de Muppets-chaos meteen losbreekt en verschillende internationale sterren een gastrol hebben. In de eerste aflevering zijn onder andere Elizabeth Banks, Laurence Fishburne en Lea Thompson te zien.

Undateable

Vanaf vrijdag 4 december wordt de comedyavond op Veronica aangevuld met Undateable om 21.30 uur.

Video

Promo The Muppets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.