Nieuwe erotiekzender ‘Secret Circle’ pas 1 september van start

De nieuwe erotiekzender ‘Sectet Circle’ is per 1 juli toegevoegd aan het aanbod bij kabelaar Ziggo maar zal pas op 1 september starten met haar uitzendingen. Dit heeft de nieuwe zender op haar website bekend gemaakt.

Erotiek

Secret Circle is per 1 juli toegevoegd aan het televisieaanbod van kabelaar Ziggo op kanaal 791 van het digitale standaardpakket. De zender vervangt de zender Meiden van Holland Soft. Er zijn echter nog geen uitzendingen zichtbaar van Secret Circle bij Ziggo, voorlopig nog het programma van Meiden van Holland Soft te zien. Secret Circle geeft aan dat de uitzendingen pas op 1 september officieel van start gaan. “De komende 2 maanden zenden we regelmatig een voorproefje uit. Vanaf 1 september zullen we 24/7 uit gaan zenden op kanaal 791 bij Ziggo.”, aldus de zender op haar website.

Voorproefje

Een eerste voorproefje is donderdagavond 7 juli te zien tussen 20.30 en 23.30 uur. Abonnees van kabelaar Ziggo moeten de nieuwe televisiezender wel activeren via een speciale website. De nieuwe zender, die erotiek op een stijlvolle manier op de buis gaat brengen, maakt onderdeel uit van Blue Donkey BV. Dit bedrijf zit ook achter de televisiezender Meiden van Holland Soft, Meiden van Holland Hard en 2wayTV.

Wijzigingen

Kabelaar Ziggo heeft vrijdag 1 juli diverse zenderwijzigingen doorgevoerd in haar digitale televisiedienst. Deze wijzigingen zijn niet overal vlekkeloos verlopen. Op diverse fora zijn klachten over ontbrekende televisiezenders en televisiezenders die op een verkeerd kanaalnummer zitten. Daarnaast zou de kabelaar de kwaliteit van een aantal HD-zenders omlaag hebben gebracht en zijn er problemen met de ondertiteling bij een aantal televisiezenders.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.