Ziggo past aanbod digitale televisie aan

Kabelaar Ziggo past per vandaag, vrijdag 1 juli, haar zenderaanbod bij digitale televisie. De wijzigingen waren enige tijd geleden al aangekondigd door de kabelaar.

13th Street, SyFy verdwijnen

Per vandaag verdwijnen de televisiezenders 13th Street (HD), Syfy (HD) bij aanbieder Ziggo. De genoemde zenders waren in het voormalige UPC-gebied vorig jaar al uit het aanbod van Ziggo gehaald. Eigenaar van de zenders, NBC Universal, heeft besloten om te stoppen met de televisiezenders 13th Street en Syfy in Nederland en Vlaanderen. In Wallonie, het Franstalige gedeelte van Frankrijk gaan de zenders wel door.

E! Entertainment

E! Entertainment (HD), ook onderdeel van NBC Universal blijft, in tegenstelling tot eerdere berichten, beschikbaar bij de grootste kabelaar van Nederland. Ziggo heeft een nieuwe overeenkomst gesloten waardoor E! Entertainment ook weer terugkeert in het voormalige UPC-gebied. De zender is te vinden op kanaal 126 in het Royaal, Extra of Pluspakket.

Nieuw: BBC First, Fine Living en Food Network

BBC First (HD) zal worden toegevoegd aan het televisieaanbod van de kabelaar per 1 juli op kanaal 22 Op BBC First zijn Britse series te bekijken uit het BBC-aanbod. De series zijn allemaal voorzien van Nederlandse ondertitels. Daarnaast worden de Fine Living (kanaal 139) en Food Network (kanaal 138) toegevoegd aan het Royaal-pakket.

Meiden van Holland Soft uit aanbod

Televisiezender Meiden van Holland Soft (TV Standaard) verdwijnt uit het aanbod van de kabelaar en wordt vervangen door de televisiezender Secret Circle. Meiden van Holland Hard is momenteel te zien via het TV Royaal pakket en Erotiek-pakket maar zal per vandaag alleen nog te zien zijn via het Erotiek-pakket en verhuizen naar kanaal 796. Op het huidige kanaal van Meiden van Holland Hard (kanaal 792) komt Penthouse en is alleen te zien in het Erotiek-pakket.

NPO

Naast bovenstaande wijzigingen verdwijnen per vandaag ook de digitale themazenders NPO Doc en NPO Humor TV uit het Royaal-pakket. De NPO heeft besloten de programmering van deze zenders onder te brengen bij andere themazenders. Een overzicht van de zenderwijzigingen bij Ziggo vind je op de website van de kabelaar.

Prijswijziging

Naast de genoemde wijzigingen heeft de kabelaar per vandaag ook de tarieven aangepast van een groot aantal abonnementsvormen. In veel gevallen gaat de prijs omhoog, maar bij een aantal abonnementsvormen wordt er een prijsverlaging doorgevoerd.

tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.