Nieuwe frequentie en subsidie voor Feel Good Radio

lokaleomroepDe nieuwe lokale omroep van de gemeente Pijnacker-Nootdorp, Feel Good Radio, kan rekenen op steun van de gemeente in de vorm van een subsidie. Dit heeft de gemeente vorige week besloten. 

De gemeente heeft in de afgelopen maanden kritisch gekeken naar de intenties van de nieuwe omroep en heeft daardoor een weloverwogen keuze kunnen maken bij de toekenning van de subsidie.

 

Feeststemming
Peter de Jong, voorzitter van de stichting lokale omroep Pijnacker-Nootdorp is in een feeststemming: ‘Wij zijn erg blij met de toekenning van de subsidie en daarbij ook de waardering en het vertrouwen dat we hiermee vanuit de gemeente krijgen. Met de subsidie kunnen we de omroep verder uitbouwen en nog dichter bij de mensen komen te staan. Wij willen een omroep zijn voor de inwoners van Pijnacker-Nootdorp en zoveel mogelijk samenwerkingen aangaan met iedereen die daar behoefte aan heeft. Die belofte hebben we gedaan bij de start en die gaan we ook nakomen!”

Nieuwe etherfrequentie
Sinds vrijdag heeft Feel Good Radio een nieuwe etherfrequentie in gebruik genomen voor de omgeving van Nootdorp. De bestaande frequentie 105.2 MHz ondervond te veel hinder van storing van naburige omroepen. In overleg met het Agentschap Telecom is gezocht naar een nieuwe frequentie die geen last heeft van storingen. De 107.6 MHz is de nieuwe frequentie voor Nootdorp. De 105.6 MHz voor de omgeving van Pijnacker blijft ongewijzigd.

Campagne
Om de lokale omroep en de nieuwe etherfrequentie bekend te krijgen onder de bevolking van de gemeente Pijnacker-Nootdorp is Feel Good Radio deze week gestart met een abri-campagne.