Nieuwe locatie voor actie ‘Music For Life’ van Studio Brussel

De Vlaamse radiozender Studio Brussel heeft een nieuwe locatie gevonden voor haar jaarlijkse actie ‘Music For Life’. De zogenaamde ‘Warmste Week’ van Music For Life vindt eind dit jaar plaats in het Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke.

Live te volgen

DJ Linde Merckpoel is vanochtend met een parachute geland op de nieuwe locatie voor de Warmste Week. De tocht naar de nieuwe locatie was de hele ochtend live te volgen op Studio Brussel, op VRT Eén, via stubru.be en via Facebook live. Voorheen werd de actie gehouden in Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom.

“Blij met nieuwe locatie”

“We zijn heel blij met deze nieuwe locatie van Music For Life”, zegt nethoofd Jan Van Biesen tegenover de website deredactie.be. “Domein Puyenbroeck heeft alle nodige faciliteiten en is vlot bereikbaar, maar het is vooral een prachtig natuurgebied dat tijdens de week voor Kerstmis de warme ontmoetingsplaats zal worden van een mobiliserend solidariteitsverhaal dat heel Vlaanderen beroert.”

“Ongelooflijk genoegen”

Volgens Rudy Van Cronenburg, burgemeester van Wachtebeke, is het een prachtige dag om het nieuws aan te kondigen. “Het is een ongelooflijk genoegen dat Music For Life zal plaatsvinden in Wachtebeke. Het prachtige Provinciaal Domein Puyenbroeck is een oase van rust, groen en menselijke warmte. Ik ben zeer trots dat onze gemeente gekozen werd, want Wachtebeke heeft een warm hart voor zijn medemensen. Samen met alle Wachtebekenaren willen we van de dagen voor Kerst een feest van warmte en verbondenheid maken, voor iedereen in Vlaanderen.”

De Warmste Week

De Warmste Week van Music For Life loopt dit jaar van 18 tot en met 24 december. Tijdens de actieweek wordt er geld ingezameld voor diverse goede doelen die door de luisteraars van Studio Brussel zelf worden aangedragen.

Sociale media: