Nieuwe presentatoren NOS Sport

nosHet presentatieteam van NOS Sport wordt versterkt met twee nieuwe gezichten: Rivkah op het Veld (22) en Sjoerd van Ramshorst (26). Ze gaan een paar keer per week de luncheditie van het NOS Sportjournaal presenteren.  Op het Veld en Van Ramshorst zijn in januari voor het eerst te zien.

Het duo komt voort uit de eigen NOS Sport-redactie. Rivkah op het Veld werkt daar sinds 2008 als freelance redactie- en regieassistent. Sjoerd van Ramshorst is sinds juli 2010 beeldredacteur bij NOS Studio Sport.

Na het aangekondigde vertrek van Aicha Marghadi ging de NOS intern op zoek naar nieuw presentatietalent. Maarten Nooter, hoofdredacteur van NOS Sport: “Dat was een feest, want er bleek heel veel talent in huis te zijn. Rivkah en Sjoerd kwamen daar uiteindelijk als besten uit. Ze zijn jong, ze hebben toekomst, maar zijn geen nieuwelingen en dat helpt: ze weten wat er van hen verwacht wordt en hoe de programma’s worden gemaakt.”.

De andere gezichten van NOS Sport zijn Tom Egbers, Dione de Graaff, Jack van Gelder, Toine van Peperstraten, Henry Schut en Jeroen Stomphorst. Aicha Marghadi is half december voor het laatst bij de NOS te zien.