Nieuwe gepresenteerde programma’s op Radio 8FM Zuid

Vanaf aanstaande maandag, 15 februari, zijn er meer gepresenteerde programma’s te horen op Radio 8FM Zuid.

“Dichter bij de luisteraars”

Op de regionale commerciële radiozender zullen vanaf maandag niet alleen in de ochtenduren gepresenteerde programma’s te horen zijn. Radio 8FM Zuid zal tussen 06.00 en 18.00 uur gepresenteerde programma’s gaan uitzenden. “Door deze ontwikkeling wil Radio 8FM nog dichter bij haar luisteraars komen te staan en de binding met haar uitzendgebied Noord-Brabant verder vergroten.”, aldus de radiozender in een persbericht.

Na het ochtendprogramma ‘Wakker Brabant’ (6-9 uur) met Ronny van Brabant en Emilie Sleven is Brabant@Work te horen tot 13.00 uur met Marcel Blok. Tussen 15.00 uur en 18.00 uur is het programma ‘Brabant Onderweg’ te horen.

Continu proces

De uitbreiding van gepresenteerd programma van Radio 8FM maakt deel uit van een continu proces van verbetering, aldus de radiozender in een persbericht. Naast Radio 8FM Zuid (al bijna 20 jaar in Noord-Brabant te ontvangen) is de naam Radio 8FM sinds januari 2016 ook in de rest van Nederland terug te vinden. Radio 8FM Randstad en Radio 8FM Noord & Oost bereiken, samen met Radio 8FM Zuid, een groot deel van Nederland.

De drie radiozenders blijven programma inhoudelijk echter volledig onafhankelijk opereren. Ze hebben een eigen regionale invulling van format, playlisten, actie’s en programma’s. Radio 8FM Randstad kent al een uitgebreide gepresenteerde programmering. Op Radio 8FM Noord & Oost zijn beperkt gepresenteerde programma’s te horen.

 

Indeling Radio 8FM:

8fm

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.