Nieuwe programmering en visual radio voor Brusselse stadszender BRUZZ

Radiozender BRUZZ uit Brussel heeft sinds deze week een nieuwe programmering. Daarnaast biedt de stadszender ook live beelden uit de radiostudio.

Chase

De nieuwe programmering bevat veel urban-programma’s. Liefhebbers van hip hop, grime en R&B krijgen op woensdag een extra reden om af te stemmen op de radiozender. Het urban platform Chase nodigt elke week vanaf 20.00 uur jonge Brusselse deejays uit voor een dj-set.

Lowkey

In de Brusselse hip hop-middens bewees ook Lowkey zich het afgelopen jaar. Het collectief organiseert optredens, feestjes en werkt regelmatig samen met andere organisaties. Tot voor de zomer maakte Lowkey radio op XL Air, de studentenradio van het RITCS. Nu hoor je hen elke dinsdagavond om 20.00 uur op BRUZZ.

Perron Zes

Een derde aanwinst voor BRUZZ is Perron Zes. Een jong, Brussels collectief dat zich behalve met elektronische muziek ook bezig houdt met kledij, expo’s en grafische en beeldende kunst. Resident dj Hunid bouwt op woensdagavond om 22.00 uur een feestje in de studio.

Visual Radio

De radio van BRUZZ zet ook meer in op visual radio. Livebeelden vanuit de radiozender zijn gedurende een aantal uur per dag te zien via de televisiezender van BRUZZ. De radiozender is in de regio Brussel te ontvangen via 98,8 MHz en wereldwijd via Internet.

Sociale Media: