Nieuwe programmering Radio Veronica bekend, Giel licht toe bij Jinek

Door de komst van Giel Beelen bij Radio Veronica gaat de programmering per 9 oktober op de schop. Niek van der Bruggen verhuist van de ochtend naar middag bij de radiozender van Talpa Radio. Woensdag was al bekend geworden dat Giel Beelen een ochtendprogramma krijgt tussen 6-9 uur.

Programma’s

Tussen 9-10 uur is het programma NonStop 1000 Aller Tijden te horen en daarmee verdwijnt Jeroen Nieuwenhuize uit de weekprogrammering bij de radiozender. Dennis Ruyer neemt de uren tussen 10.00-13.00 uur voor zijn rekening en Tim Klijn is tussen 13-16 uur te horen.

Van der Bruggen naar de middag

Tussen 16-19 uur is Niek van der Bruggen te horen met de Veronica Middagshow. Tussen 19.00- en 2.00 uur zijn respectievelijk Dennis Hoebee en Martijn Muijs te horen. De gehele weekprogrammering vind je hier.

Giel Beelen bij Jinek

Giel Beelen is vanavond, donderdag 31 augustus, te gast bij het programma Jinek op NPO 1. Beelen vertelt bij Eva Jinek waarom hij precies is overstapt naar Radio Veronica van Talpa. Eva Jinek zal Beelen vragen of hij in staat is zichzelf opnieuw uit te vinden in een nieuw nest.

Verder zijn vanavond bij Jinek ook André van Duin en Janny van der Heiden te gast om te praten over de seizoensstart van het Omroep Max-kijkcijfersucces ‘Heel Holland Bakt’. Het programma is vanaf 22.20 uur te zien op NPO 1.