Nieuwe programmering voor Fresh FM vanaf 15 mei

Vanaf maandag 15 mei komt de regionale commerciële radiozender Fresh FM met een nieuwe programmering. De radiozender zendt al bijna een jaar non-stop muziek uit nadat de radiozender in conflict was geraakt met de muziekrechtenorganisaties BUMA/STEMRA en SENA.

Programmering

Sinds een aantal weken heeft de radiozender haar normale muziekprogrammering weer hervat en vanaf 15 mei zullen ook de gepresenteerde programma’s terugkeren. In de nieuwe programmering is er elke werkdag plek voor DJ’s Erwin van der Bliek, Jurgen, Lucien Foort en Joey Koeijvoets.

Ochtendshow

Erwin van der Bliek verzorgt vanaf 15 mei elke werkdag het ochtendprogramma op Fresh FM tussen 7-10 uur onder de noemer ‘De Ochtendshow’ “Meest opvallend aan de ochtendshow is dat hij totaal anders is van alle andere ochtendshows in Nederland”, aldus Fresh FM. Van der Bliek: “Tegenover al die grappig bedoelde ochtendshows gaan wij een heel strakke show maken die volledig draait om de muziek. Als enige Nederlandse ochtendshow worden de tracks doorgemixt, wat een unieke ‘feel’ oplevert. Ik heb er waanzinnig veel zin in!”

DJ Jurgen

DJ Jurgen is tussen 10-12 uur te horen met Fresh FM Heroes. Jurgen verzorde jarenlang de ochtendshow op de radiozender onder de naam ‘Wake Up Fresh’. Na 10 jaar vindt hij het tijd voor iets nieuws. Joey Koeijvoets presenteert tussen 12-14 uur Fresh Sandwich. Na een afwezigheid van 10 jaar is Joey Koeijvoets weer terug op Fresh FM. Joey doet de Fresh Sandwich van maandag tot en met donderdag. Fresh @ Work – van 14 tot 16 uur. De lekkerste non-stop tracks voor op het werk of gewoon voor thuis.

Lucien Foort in de Spits

Lucien Foort presenteert de nieuwe middagshow tussen 16-19 uur onder de noemer Lucien Foort in de Spits. In dit programma onder meer in het laatste uur de beste house classics.

Feel Good 40

Andere opvallende zaken in de programmering. Na de Feel Good 40, die gehandhaafd blijft op de vrijdagmiddag, zal Erwin v.d. Bliek een nieuwe show presenteren: “The Party Place”. De titel dekt de lading. Turbulentie van Mark van Dale verhuist naar de zaterdag. Lucien Foort’s ‘Infinity Radio’ krijgt een live versie van 20 tot 22 uur, met veel aandacht voor nieuwe producers en nieuwe muziek.

Eric van Kleef

Eric van Kleef krijgt ook een nieuw programma op Fresh FM. Zijn populaire danceshow Clubbin’ was eerder te beluisteren op Slam! maar is vanaf begin juni bij Fresh FM te beluisteren, elke zaterdag tussen 22-02 uur.