Nieuwe programmering voor Radio Royaal

De regionale commerciële radiozender Radio Royaal start vanaf maandag 14 september met een vernieuwde programmering.In deze programmering krijgen Luc van Rooij en Lindo Duvall een programma op Radio Royaal.

Luc van Rooij

Luc van Rooij was eerder werkzaam bij Radio Veronica. Sinds juni had hij een programma bij de streekomroep Feel Good Radio, maar daar stopt hij mee. Van Rooij is ook werkzaam bij Internetzenders GrandPrix Radio en KX Radio met het programma Luxkxlos. Luc van Rooij zal vanaf maandag de middagshow tussen 16.00 en 19.00 gaan presenteren op Radio Royaal en neemt het stokje over van Frank van der Klugt. Van der Klugt krijgt geen nieuw programma bij Radio Royaal.

Lindo Duvall

Lindo Duvall is inmiddels al enkele jaren op zusterstation Radio Decibel te horen en zal naast zijn programma op Decibel ook de uren tussen 10.00 en 13.00 op Radio Royaal voor zijn rekening gaan nemen. Erik Kerkhof, de huidige presentator tijdens deze uren schuift in de nieuwe programmering door naar het weekeinde.

Radio Royaal

Radio Royaal is de Randstad te ontvangen via de FM-frequenties 99,4 MHz (Den Haag), 99,5 MHz (Rotterdam), 97,3 MHz (Utrecht) en 90,1 MHz (Amsterdam), DAB+ (kanaal 8A)
en wereldwijd via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.