Nieuwe programmering voor Sublime FM van start

sublimefmDe commerciële radiozender Sublime FM start per vandaag met een nieuwe programmering. 

Sublime FM komt in deze programmering met twee nieuwe programma’s, gepresenteerd door Kraak & Smaak en Adani & Wolf.

Meer specials

De vernieuwde programmering biedt meer programmaspecials. Zo zijn nieuwkomers Adani & Wolf vanaf 5 september iedere donderdagavond van 22:00-23:00 uur te beluisteren. Adani & Wolf verwierven onder meer bekendheid door hun productie van het Praful album “One Day Deep”. De single “Sigh” belandde op nummer 1 in de jazzlijsten in de Verenigde Staten. Het producersduo laat zich inspireren door jazz, soul, funk en latinmuziek. Ze nemen de Sublime FM luisteraar met down tempo beats mee van het heden naar het verleden en weer terug.

Het internationaal gerenommeerde Kraak & Smaak is vanaf 7 september iedere zaterdagavond van 22:00-23:00 uur te beluisteren. Het producerstrio brak door met hun eerste album “Boogie Angst” en scoorde later een echte hit met de single “Squeeze Me”. Hoewel het recente werk van de heren een meer elektronische kant is opgegaan, vormen tijdloze soul, jazz, funk en disco nog altijd dé inspiratiebron voor hun eigentijdse producties. De avondspecials op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag blijven ongewijzigd. Hetzelfde geldt voor het zondagmiddagprogramma “Swinckels’ Sunday Afternoon” en het zondagavondprogramma “Sublime Grapes”. Het succesvolle zondagochtendprogramma van Hans Mantel, “Sunday Morning Jazz Moves”, wordt per 1 september verschoven naar de zondagavond van 22:00-23:00 uur en gaat verder onder de naam “Sublime Vintage”.

Landelijk via DAB+
Sublime FM is net als veel andere landelijke commerciële radiozenders per vandaag landelijk te ontvangen via het DAB+ pakket op kanaal 11C. Door de verspreiding via DAB+ is Sublime FM ook te ontvangen in de ether in de gebieden waar Sublime FM nu geen goede FM-dekking heeft. Natuurlijk blijft Sublime FM ook te ontvangen via FM, kabel (analoog en digitaal) en wereldwijd via Internet.

Sublime You
Sublime FM is ook gestart met een tweede radiozender: Sublime You: “Talkradio met het dagelijks nieuws als onderwerp. Iedereen mag bellen en mee praten”,aldus Sublime FM over Sublime You. Sublime You is voorlopig exclusief via DAB+ te horen en derhalve ook niet via Internet.