Nieuwe serie ‘5 jaar later’ van start op NPO 1

Vanavond gaat een nieuwe reeks aflevering van het NTR-programma ‘5 jaar later’ van start op NPO1 met Jeroen Pauw.In deze serie staan interviews gepland met Gordon, Emile Roemer, Jan Smit, Adriaan van Dis, Bert Koenders en Sven Kramer. De uitzendingen zijn de komende weken te zien op NPO 1 rond 23.00 uur. Vanavond staat de aflevering met Gordon op het programma.

Vijf jaar

Vijf jaar geleden heeft Jeroen Pauw gesprekken gevoerd met verschillende spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen. Al die tijd zijn deze interviews bewaard in een kluis. Nu is het moment aangebroken de mensen terug te vragen.

Dit jaar ontvangt Jeroen Pauw in 5 jaar later:

Maandag 21 december, 23.00 uur: Gordon

Met Gordon blikt Jeroen Pauw terug op wat waar is geworden van zijn torenhoge ambities als zanger, televisiepresentator en zelfs politicus. Ook Gordons onvervulde kinderwens komt ter sprake.

Dinsdag 22 december, 23.00 uur: Emile Roemer

Met SP-leider Emile Roemer spreekt Jeroen Pauw over de harde politieke werkelijkheid. Hoe ga je verder na een teleurstellende verkiezingsuitslag voor de tweede keer op rij?

Vrijdag 25 december, 23.15 uur: Jan Smit

Jan Smit, de enige Nederlandse artiest die de Beatles weet te evenaren in de hitlijsten, vertelt over zijn succes en hoe hij omgaat met persoonlijk verlies.

Maandag 28 december, 23.15 uur: Adriaan van Dis

Met schrijver Adriaan van Dis spreekt Jeroen Pauw over zijn angsten voor een steeds verder veranderende wereld en zijn eigen eindigheid.

Dinsdag 29 december, 23.15 uur: Bert Koenders

Met de minister van Buitenlandse Zaken, Bert Koenders, praat Jeroen Pauw over de staat van de wereld en of we de conflicten in de islamitische wereld en terroristische dreiging die daar uit voortvloeit, hadden kunnen voorzien. En welke persoonlijke offers maak je als minister die de hele wereld over reist?

Woensdag 30 december, 23.10 uur: Sven Kramer

Sven Kramer vertelt over de hardheid voor zichzelf en anderen en zijn ergernissen over de zesjescultuur in de Nederlandse topsport.

Meer informatie via: www.ntr.nl/5jaarlater

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.