Nieuwe streekomroep voor Zuidoost Drenthe, ZO34, van start met Glazen Huis

De nieuwe streekomroep in Zuidoost Drenthe, ZO34, is vandaag van start gegaan met een Glazen Huis-actie. De actie duurt tot en met zondag 18 december.

Streekomroep

Om 12.00 uur ging de actie van start. Bij de start van het Glazen Huis werd ook de nieuwe naam onthuld van de nieuwe streekomroep voor Zuidoost Drenthe. De lokale omroepen van Emmen (RTV Emmen) en Coevorden (LOCO) gaan vanaf vandaag verder onder de naam ZO34. LOCO heeft haar uitzendingen sinds 15 november al stopgezet en geeft sindsdien het signaal van RTV Emmen door op haar frequenties. Sinds 12 uur is de streekomroep ZO34 te horen via de frequenties van zowel RTV Emmen als LOCO. Het eerste gedeelte van de naam staat voor ZuidOost, het gebied in Drenthe waar de streekomroep zich op richt. De 34 is afgeleid van de N34, die Emmen en Coevorden met elkaar verbindt.

Glazen Huis

De Glazen Huis-actie duurt tot en met 18 december. “We hopen heel Zuidoost-Drenthe te kunnen motiveren om zoveel mogelijk in actie te komen voor Serious Request. Iedere cent die we ophalen gaat rechtstreeks naar het Rode Kruis, om kindersterfte door longontsteking terug te dringen.”,aldus de omroep.

Domien Verschuuren

Om de actie te ondersteunen komt de ochtendshow van Domien morgen, vrijdag 16 december, live vanuit het Glazen Huis in Emmen. De DJ gaat zelf aanstaande zondag aan zijn Glazen Huis-actie beginnen in Breda. Domien Verschuuren zal samen met Frank van der Lende de voor de Serious Request tot en met 24 december in het Glazen Huis in het centrum van Breda zitten.

Meer informatie via de website van Glazenhuis Emmen en ZO34.

Tweets:

https://twitter.com/frankjeuring/status/809354009966444544

 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.