Nieuwe versie Ziggo GO-app beschikbaar voor Android en iOS

Sinds deze week is er een nieuwe versie van de Ziggo GO-app beschikbaar op zowel het Android als iOS-platform. De nieuwe versie van de app bevat een aantal nieuwe functionaliteiten. De versie kan automatisch worden bijgewerkt via de Google Play Store en de Apple App Store.

Zoekfunctie is verbeterd

Ziggo meldt dat in de nieuwe versie van de app de zoekfunctie is aangepakt en flink verbeterd. “Je kan nu ook zoeken naar zenders, zoeken in programma omschrijvingen en meer.”,aldus de kabelaar.

Menu’s samengevoegd

Daarnaast zijn menu’s ‘TV Kijken’ en ‘TV-Gids & Replay’ samen’gevoegd in één menu: ‘TV’ genoemd. “Vanuit daar kan je direct naar wat er nu op is (live tv) of naar de gids voor meer programma informatie en de mogelijkheid om iets terug te kijken via Ziggo ReplayTV.”, aldus Ziggo. Verder zijn er een aantal aanpassingen gedaan om de stabiliteit van de applicatie te verbeteren.

Widget

Voor de gebruikers met iOS is er ook een widget beschikbaar gekomen in de nieuwe versie van de app. Hiermee kan via het vergrendelscherm van de telefoon of tablet het meest bekeken programma via de app worden gezien.

De widget heeft de naam “Popular Now”. De nieuwe versie van de app is herkennen aan het versienummer 2.3.17 (13702).