Nieuwe versie Ziggo GO-app maakt Picture in Picture mogelijk

De nieuwe versie van de Ziggo GO-app voor Apple’s iOS biedt nieuwe functionaliteiten zoals Picture in Picture (PiP). De provider heeft vandaag versie 2.3.23 beschikbaar gemaakt.

Functionaliteiten

In deze versie die geschikt is voor iPhone en iPad zitten een aantal nieuwe functionaliteiten. De belangrijkste daarvan is Picture in Picture (PiP). “Hierdoor kan je op de Ipad een klein scherm vertonen terwijl je ondertussen wat anders doet. Bijvoorbeeld als je wacht tot een programma begint.”, aldus de provider.

Knop

Wanneer je een video opent in de app van Ziggo kan je kiezen voor de nieuwe Picture in Picture-knop. De video die je dan afspeelt wordt rechtsonder in het scherm verplaatst. Via de home knop op de iPad keer je terug naar het beginscherm en kan je een andere applicatie openen. Volgens de provider zou PiP bij alle video’s die vanuit de app worden gestart werken.

Force Touch

Ook heet Ziggo Force Touch-ondersteuning voor de iPhone toegevoegd aan de app: druk in de TV Gids of TV Kijken menu op het scherm om een preview van het programma wat nu is te bekijken.

Fixes

Daarnaast zijn er in deze een aantal bugfixes opgelost. Zo zouden volgens de provider de geluidsproblemen met het streamen van een video naar de televisie zijn opgelost.

De nieuwe versie is te vinden in de App-store.