Nieuwe vormgeving voor Feel Good Radio

Feel Good Radio, de lokale omroep voor Rijswijk en Pijnacker-Nootdorp, neemt vanaf 1 september een geheel nieuwe vormgeving in gebruik. De omroep liet bij het jingle productiebedrijf Top Format een nieuw jinglepakket maken.

‘Makes You Feel Good’

Met de pay-off, ‘Makes You Feel Good’ wordt volledig ingezet op het positieve trotse gevoel van de stad. ‘Er is al genoeg ellende in de wereld. Wij vinden het dus belangrijk om de luisteraar de hele dag door een positief gevoel te geven’, de zendercoordinator van Feel Good Radio.

Naam ‘Omroep Rijswijk’ keert terug

Feel Good Radio is een samenwerkingsverband van lokale omroepen in de gemeente Pijnacker-Nootdorp en Rijswijk. Op de zender voor de gemeente Rijswijk worden enkele wijzigingen doorgevoerd vanaf 1 september. Zo keert de naam ‘Omroep Rijswijk’ terug op de radio. “Er zit veel sentiment in die naam vanwege de lange historie in Rijswijk. Daarom claimt de omroep vanaf maandag: ‘Omroep Rijswijk = Feel Good Radio … Feel Good Radio = Rijswijk!”, aldus het persbericht.

Naast de groep nieuwe Rijswijkse vrijwilligers die de omroep afgelopen maanden mocht verwelkomen starten er ook twee nieuwe programmamakers bij de radiozender. Bernard ter Horst, bekend van o.a. Stadsradio Rotterdam en Stadsradio Den Haag komt samen met Remco Ruijgers op dinsdagavond het programma ‘Classic Grooves’ presenteren. Ook zullen ze dagelijks van 12:00 tot 14:00 te horen zijn met een lunchprogramma.

Weekoverzicht

In september start Feel Good Radio op zaterdag en zondag ook met het nieuws weekoverzicht. Op beide weekenddagen zal het nieuws van de afgelopen week worden doorgenomen. ‘Hiermee profileren we ons nog meer als lokale radiozender met 100% focus op Rijswijk!’ aldus programmaleider Peter de Jong.

Uiteraard blijven de bestaande vertrouwde programma’s van de omroep ook te beluisteren op de zender. Het dagelijkse nieuwsprogramma ‘Rijswijk Actueel’ wordt omgedoopt tot ‘Editie Rijswijk’ en zal net als alle andere programma’s de volledige focus hebben op Rijswijk. In Pijnacker-Nootdorp wordt het ‘Editie Pijnacker-Nootdorp’

Omroep Rijswijk scoort op social media

Stichting Omroep Rijswijk groeit hard. In de afgelopen maanden zag de omroep zijn likes op Facebook verviervoudigen naar bijna 2500 likes. Op weekbasis bereikt de omroep via Facebook gemiddeld 18.000 mensen. Dit is in de doelgroep 25-65+ de helft van de inwoners van Rijswijk. ‘‘Wij zijn enorm dankbaar en trots op dit resultaat. Samen met ons team maken we met veel passie de lokale omroep voor Rijswijk. We zijn uitgegroeid tot een groot nieuwsplatform en community voor Rijswijk. Dat bewezen ook de reportages rondom de eerste schooldag van de leerlingen van de Godfried Bomansschool afgelopen weekend. De filmpjes bereikte in 48 uur ruim 10.000 kijkers.’ Aldus Robert Heijdemann, voorzitter Stichting Omroep Rijswijk

Een preview van de jingles is hier te beluisteren:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.