Agentschap Telecom neemt vernieuwde website in gebruik

Agentschap Telecom heeft vandaag een vernieuwde website in gebruik genomen. Volgens het agentschap oogt de nieuwe website moderner, frisser en compacter.

Overheid

Agentschap Telecom (AT) is een Nederlandse overheidsorganisatie die het gebruik van radiofrequenties in Nederland reguleert en controleert. Agentschap Telecom is onderdeel van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat. De organisatie is gevestigd in Groningen en Amersfoort.

Opzet

De instantie vond het tijd voor een nieuwe website en heeft deze vandaag in de lucht gebracht. Niet alleen het uiterlijk verandert: “de nieuwe opzet en structuur van de site maken dat u sneller vindt wat u zoekt. Zowel met laptop, telefoon of tablet, want de site is ‘responsive’ en schaalt zich automatisch naar het juiste formaat.“, aldus Agentschap Telecom.

Verwijzingen

Door de nieuwe website zijn een aantal onderdelen op de website van het agentschap verplaatst naar nieuwe pagina’s. Hierdoor kunnen verwijzingen zijn veranderd. “ In dat geval adviseren we u de links op uw site nog even na te lopen en aan te passen. Veel links zullen namelijk niet meer werken omdat de urls van de pagina’s van onze website zijn veranderd.“, aldus het agentschap.

De nieuwe website is te vinden op de vertrouwde locatie: https://www.agentschaptelecom.nl