Nieuwe website en apps voor WOS Media

WOS Media, de lokale omroep voor de regio Westland, heeft vandaag een nieuwe website in gebruik genomen. Daarnaast beschikt de omroep nu over mobiele apps.

Geschikt voor alle schermen

De nieuwe website is geschikt voor alle schermen: van pc tot mobiel. Daarnaast biedt de website diverse nieuwe functies. Hoofdredacteur Richard Vroom is zeer tevreden over de nieuwe site. “Dit is een hele vooruitgang, we kunnen nu sneller nieuws online zetten en verrijken met video of audio.”

Tip ons-knop

Opvallend item op de site is de Tip ons-knop, waarbij Westlanders meteen een foto of een video kunnen doorsturen van een grote gebeurtenis in de regio, zoals een brand of een grote botsing. Websitebeheerder Bas Booister: “Op deze manier proberen we de bezoekers van de site meer te betrekken bij het nieuws. Zo zijn we nog meer thuis in jouw regio!” De nieuwe knop sluit aan bij de groeiende behoefte van mensen om bijzondere gebeurtenissen te delen, zoals op sociale media al een tijdje gebeurt.

Mobiele App

Ook is er een app beschikbaar met daarin het laatste nieuws, sportberichten, uitzending gemist, maar ook live luisteren en kijken naar onze uitzendingen. “En je kunt mij tijdens de uitzending voortaan ook meteen een berichtje sturen in de app,” aldus presentator Hildo Göbel van het Ochtendmagazine. De app is te downloaden in de Appstore op de iPhone, maar ook op de iPad en natuurlijk op alle Android toestellen via de Playstore van Google.

Uitzending Gemist

Ook Uitzending Gemist is volledig vernieuwd. Zoeken op naam, maar ook op datum, is op de nieuwe site mogelijk. De website is zo ontworpen dat je zo min mogelijk hoeft te klikken met je muis om bij de gewenste pagina te komen, aldus een persbericht van de omroep. Compleet nieuw op de website is de functie op de voorpagina om te selecteren wat je daar het liefst wil lezen. Naast een overzicht van alle berichten kunnen dat ook alleen nieuws, sport of verrijkte berichten zijn, maar ook vacatures.

WOS Media

WOS Media is de streekomroep voor de gemeenten Westland, Midden-Delfland, Maassluis en het gebied Hoek van Holland. De nieuwe website is te vinden via www.wos.nl. Op de website zijn ook links te vinden naar de apps van WOS Media.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.