Studio Radio Decibel met DJ Thorvald de Geus /(c) MediaMagazine

Nieuwe website en programmering bij Radio Decibel

De regionale commerciële radiozender Radio Decibel heeft een nieuwe website in gebruik genomen. Daarnaast is de programmering van de zender onderhanden genomen.

Nieuwe website

De commerciële radiozender Radio Decibel heeft sinds kort een nieuwe website in gebruik genomen. De website is te bereiken op de vertrouwde locatie: http://www.decibel.nl/. De nieuwe website heeft een nieuwe look and feel en is beter te bekijken op mobiele apparaten als smartphones en tablets.

Themakanalen

Daarnaast zijn er op de website de voorbereidingen getroffen voor de online themakanalen waarmee Radio Decibel binnenkort gaat starten. Het gaat om de themazenders: 80’s, 90’s, 2000’s, Dance, Disco & Soul, NL en Weekendmix 24/7. Het is de bedoeling dat deze themazenders eerst alleen op Internet zijn te beluisteren maar dat in de toekomst één van de themakanalen in Zuid-Nederland ook via de digitale ether (DAB+) te beluisteren zal zijn.

Programmering

De radiozender heeft ook een nieuwe programmering gelanceerd. Belangrijkste wijziging is dat Stefan Brau vanaf nu elke werkdag is te horen tussen 10.00 – 13.00 uur. Edwin Diergaarde is niet meer te beluisteren op Radio Decibel. Het ochtendprogramma van Radio Decibel, Decibel Dagstart, wordt nu naast Barry Brand ook gepresenteerd door Malou Holshuijsen. De gehele nieuwe programmering is te vinden via de website van Radio Decibel.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.