Nieuwe website voor radiozender Radio 10

Radio 10 heeft een nieuwe website in gebruik genomen. Volgens eigenaar Talpa Radio zet de radiozender daarmee een volgende stap in de strategie om de zender verder te laten groeien.

Luisteraars

Luisteraars van Radio 10 kregen bij de ontwikkeling van deze site een grote rol om zo inzicht te krijgen in de behoeften van de gebruikers. Verschillende versies van de site werden door hen getest en dat resulteerde in een geheel vernieuwde, gebruikersvriendelijke site met een frisse uitstraling.

Mobile first

De site van de radiozender van Talpa Radio is mobile first ontworpen waardoor deze, naast gebruik via desktop en tablet, vooral ook geschikt is voor gebruik via smartphone. De focus ligt op de player die altijd in beeld en te activeren is, waardoor luisteraars overal kunnen luisteren naar de grootste hits aller tijden. De player is uitgebreid met nog meer trackinformatie zodat nummers, die op de radio te horen waren, kunnen worden teruggezocht.

Snel vinden van content

Bezoekers van de site kunnen daarnaast de meest interessante content gemakkelijk vinden. Zo zien zij op de homepage direct het laatste Radio 10-nieuws, zijn de moppen en limericks van Somertijd te beluisteren en is alle informatie over populaire hitlijsten als de ‘Top 4000’ en ‘80’s Top 810’ in één oogopslag te vinden en lezen.

Camera’s

Door het plaatsen van camera’s in de onlangs vernieuwde studio kunnen luisteraars over enkele maanden ook live meekijken en op latere momenten de highlights uit de programma’s terugkijken en -luisteren.

Het resultaat vind je hier.

Sociale media: