Nieuwe website voor stichting Nederlandse Lokale Publieke Omroepen

De NLPO, het samenwerkings- en coördinatieorgaan voor de Lokale Publieke Omroep heeft een nieuwe website in gebruik genomen.De stichting Nederlandse Lokale Publieke Omroepen (NLPO) behartigt de belangen van de streekomroepen in Nederland.

NLPO

De stichting NLPO ondersteunt lokale omroepen op diverse terreinen om de sector verder te professionaliseren en om de kwaliteit van de producties van lokale omroepen te verbeteren, zodat zij op het gebied van onder andere journalistieke kwaliteit kunnen voldoen aan de wettelijke eisen van een Lokaal Toereikend Media-Aanbod. Het uiteindelijke doel is een een professionele, levensvatbare en maatschappelijk relevante lokale omroep.

Website

Op de nieuwe website zijn vanaf nu alle nieuwtjes en informatie vinden over onder andere (het vormen van) streekomroepen, workshops en e-learnings en de diensten en producten van de NLPO. Daarnaast zijn er praktische readers, brochures en modellen te vinden op de website.

Zoek je lokale omroep

Via ‘zoek jouw lokale omroep’ (onderaan op de homepage van de nieuwe website) kan de bezoeker de gegevens van de lokale omroep uit zijn of haar regio vinden. Binnenkort is het mogelijk dat omroepen deze gegevens zelf kunnen aanpassen en/of aanvullen.

Forum

Het forum voor medewerkers van lokale omroepen werkt voorlopig nog via de huidige webomgeving van de OLON. Zodra de nieuwe website van de OLON in de lucht is wordt het forum ook vernieuwd.

De nieuwe website is te vinden via deze locatie.

Sociale media: