Nieuwslezer Henk Blok van Radio 538 naar Qmusic

Nieuwslezer Henk Blok gaat vanaf januari het nieuws verzorgen in de nieuwe ochtendshow van Mattie & Marieke. Na het stoppen van Evers Staat Op op Radio 538, stapt hij over naar Qmusic. Dit heeft Qmusic vandaag in een persbericht laten weten.

“Een begrip”

Zendermanager Dave Minneboo laat weten: “Henk Blok is met zijn nieuwsbulletins al jaren een begrip in het radiolandschap. We zijn dan ook erg blij dat hij vanaf het nieuwe jaar voor nieuws en duiding komt zorgen in dé ochtendshow van Nederland met Mattie & Marieke.

“Toe aan een nieuwe start”

Henk Blok laat weten: “Na een geweldige tijd als nieuwslezer bij Evers Staat Op, ben ik toe aan een nieuwe start bij een andere zender: Qmusic. We sluiten een prachtig tijdperk af, waarna ik in het nieuwe jaar begin met Mattie en Marieke.

Radio 538

Henk Blok voorzag de luisteraars de afgelopen vijftien jaar van het laatste nieuws bij Evers Staat Op, op Radio 538. Daarvoor maakte hij verschillende programma’s voor landelijke en regionale omroepen en was hij jarenlang op alle grote publieke zenders te horen als nieuwslezer voor ANP en NOS Radionieuws. In 2015 werd hij uitgeroepen tot beste nieuwslezer.

De ochtendshow van Mattie & Marieke is vanaf 3 september elke werkdag te horen van 06.00 tot 09.00 uur.