Aandacht voor Parkpop bij Omroep West en Radio Veronica

Dit weekend staat het Haagse Zuiderpark weer op z’n kop. Dan is de derde editie van Night at the Park en de 36ste editie van Parkpop. Omroep West is er bij. De regionale omroep voor het noordelijke deel van Zuid-Holland besteedt aandacht aan de evenementen via radio, televisie, met een uitgebreid liveblog op de website, de app en sociale media. Ook Radio Veronica is vandaag aanwezig bij Parkpop.

Parkpop

Parkpop is een gratis muziekfestival dat jaarlijks plaatsvindt in het Zuiderpark in Den Haag op de laatste zondag van juni. De eerste editie was in 1981 en trok 35.000 bezoekers, maar inmiddels is dat aantal gegroeid tot meer dan 200.000. Parkpop was lang het grootste gratis toegankelijke popfestival van Europa. Sinds enige tijd wordt het evenement de avond ervoor voorafgegaan door een concert waarvoor wel betaald moet worden: Night at the Park.

TV West

Op zondag 26 juni van 16.00 tot 21.30 uur zendt TV West concerten uit van Night at the Park, dat gisteravond plaatsvond, en liveconcerten van Parkpop. Presentator Paul van Berkel neemt je bij dit Haagse popevent mee in zijn tocht langs artiesten en bezoekers. We zien optredens van ondermeer Wet Wet Wet, Anastacia, Racoon en Direct (Night at the Park) en K’s Choice, John Coffey en Billy Ocean (Parkpop).

Vanaf 21.30 uur zendt TV West een uitgebreide samenvatting uit van Parkpop en Night at the Park. Dit sfeerverslag is ook te zien op maandag 27 juni vanaf 17.00 uur, herhaling op elk heel uur. TV West is te ontvangen via vrijwel alle digitale televisie-aanbieders in Nederland en te zien via een livestream op Omroepwest.nl.

89.3 Radio West

Voor wie niet aanwezig is op Parkpop, maar wel wil meegenieten, kan luisteren naar Anita Janssen die tussen 14.00 uur en 17.00 uur een live programma presenteert vanaf Parkpop, met veel nieuwtjes, interviews en natuurlijk muziek. Radio West is in Zuid-Holland te ontvangen via FM, DAB+, landelijk via vrijwel alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Radio Veronica

Radio Veronica komt tussen 16.00 en 22.00 uur live vanaf Parkpop in Den Haag. Van 16.00 tot 20.00 uur hoor je Rick van Velthuysen en van 20.00 tot 22.00 uur Martijn Muijs met de leukste optredens, interviews en meer, live vanaf Parkpop. Radio Veronica is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Liveblog

In het Liveblog van Omroep West wordt je continu op de hoogte gehouden van de gebeurtenissen in het Haagse Zuiderpark. Op omroepwest.nl en de app zie je foto’s, filmpjes, interviews en updates.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.