Nominaties Radio 6 Soul & Jazz Awards bekend

radio6Sinds woensdag is het mogelijk on te stemmen voor de Radio 6 Soul & Jazz Awards. Afgelopen weken droegen luisteraars suggesties aan voor nominaties in zes categorie├źn.

De Radio 6 Soul & Jazz luisteraar kiest met de 30 nominaties zowel voor nieuw Nederlands talent als gevestigde namen. Grootste kanshebber voor een award is Alain Clark met drie nominaties. Ruben Hein, Bruut!, Jungle By Night, Kris Berry en Bo Saris hebben elk twee nominaties. Stemmen kan tot en met 3 oktober 12:00 uur via www.radio6.nl. 

Op donderdagavond 4 oktober reikt Radio 6 Soul & Jazz voor de eerste maal awards uit, in de categorie├źn Beste Soul & Jazz Talent, Beste Song, Beste Artiest Jazz, Beste Live Act, Beste Artiest Soul en Beste Album. 23 soul- en jazzartiesten van eigen bodem maken kans om een prijs in de wacht te slepen. De publieke zender zet namens zijn luisteraars Nederlands soul- en jazztalent in de spotlight tijdens een muzikale live show, gepresenteerd door Sylvana Simons in de Westerunie te Amsterdam.

Radio 6 Soul & Jazz doet vanaf 19:00 uur live verslag van de awardshow in beeld en geluid. Stemmen kan via http://stemtool.radio6.nl/