NOS en NPO Start breiden aanbod sportdocumentaires uit

NPO Start breidt het aanbod aan sportdocumentaires flink uit. In samenwerking met NOS Studio Sport zijn de afgelopen periode al enkele bijzondere portretten aan het on demand-platform van de Publieke Omroep toegevoegd, “en dat worden er de komende weken alleen maar meer“, aldus de NPO in een persbericht.

Klassieke sportmomenten

Daarnaast zijn ook de klassieke sportmomenten, die sinds enkele weken op zondagmiddag op NPO 1 worden uitgezonden, online terug te kijken. “NPO en NOS vinden het belangrijk om ook alle sportliefhebbers in Nederland iets extra’s te geven in deze lastige, veelal sportloze tijden. Daarom breiden we ons on demand-sportaanbod uit. Ik ben zeer blij dat we op deze manier vele iconische sportmomenten kunnen laten herbeleven”, aldus Mezen Dannawi, manager NPO Start.

On demand

Via het voor iedereen toegankelijke streamingplatform kunnen gebruikers zelf bepalen waar en wanneer ze de legendarische sportprogramma’s bekijken. Het gaat onder meer om de volgende historische evenementen: ‘Oranje en het EK 1988’, ‘Nederland – Spanje op het WK 2014’ en ‘Oranje en het EK 1992’, maar ook om bijzondere edities van de wielerklassiekers Amstel Gold Race en de Ronde van Vlaanderen. Dit aanbod wordt wekelijks uitgebreid.

Het aanbod van sportdocumentaires en historische momenten op NPO Start vind je hier.