NostalgieNet verder onder de naam ‘ONS’

De digitale themazender Nostalgienet gaat vanaf vandaag verder onder de naam ‘ONS’ met een nieuwe programmering. De nieuwe zender ONS profileert zich als de zender voor 49-plussers.

De lancering van de nieuwe televisiezender vond gistermiddag plaats in Tolhuistuin te Amsterdam in aanwezigheid van de nieuwe gezichten van de zender Mari Carmen Oudendijk, Sjoerd Pleijsier, Erik de Zwart, Cor Bakker, Julius Jaspers, Aicha Marghadi, en Walter Muis. Bekende Nederlanders als Liesbeth List, Rob Houwer, Brigitte Nijman, Leni ‘t Hart en Sipke Jan Bousema waren samen met ruim 200 genodigden aanwezig.

Van NostalgieNet naar ONS

Sinds 2006 is NostalgieNet te zien op de Nederlandse televisie. NostalgieNet trekt al jaren een toenemend aantal kijkers en onderscheidt zich met prachtige programma’s die terugkijken op vroeger, amusement uit vervlogen tijden, Nederlandse speelfilms en series. Begin dit jaar is NostalgieNet onderdeel geworden van Just Media Group. “Er wordt volop gewerkt om de zender verder te ontwikkelen en dit heeft ertoe geleid dat vanaf september veel nieuwe programma’s en eigen producties te zien zijn.”, aldus de zender in een persbericht.

“ONS is dé zender voor 49-plussers”

ONS wil zich profileren als de zender voor mensen die midden in het leven staan en op de hoogte willen blijven van de laatste trends op het gebied van reizen, films en koken. Het is de zender voor mensen die houden van goede series, Nederlandse speelfilms, geschiedenis, muziek en entertainment. “ONS bouwt vanaf vandaag verder op de fundamenten van NostalgieNet.”,aldus het persbericht.

Nieuwe programmering

Vanaf vandaag zijn bij ONS vertrouwde én veel nieuwe programma’s te zien; over geschiedenis en nostalgie en over gezondheid, lekker eten en drinken. ONS biedt ook volop entertainment, komedies, drama en Nederlandse speelfilms. Naast bestaande programma’s zendt ONS vanaf september veel eigen producties uit, waaronder een nieuw middagprogramma met Kristel van Eijk en chef-kok Walter Muis. Daarnaast komt de Top 40 Hitdossier op de zender met Erik de Zwart en neemt Mari Carmen Oudendijk kijkers mee naar de recente geschiedenis met het programma De Gouden Jaren. Sjoerd Pleijsier zal samen met chef-kok Jacques Rouet afreizen naar Frankrijk, op zoek naar de authentieke Franse keuken in En route Avec Pleijsier. In de reeks Ernst op Zondag leidt Ernst Daniël Smid concerten in met anekdotes en achtergronden van de muziek, de componisten en hun passie. De zondag kun je vanaf komend weekend heerlijk doorbrengen met het nieuwe ochtendvullende programma Word Wakker met ONS met Mari Carmen Oudendijk, Aicha Marghadi en Julius Jaspers.

ONS App

Binnenkort is ook de speciale ONS app beschikbaar voor Android en Apple. Met deze app kun je alle favoriete programma’s terugkijken, interessante nieuwtjes en weetjes over de programma’s te weten komen en behind-the-scenes video’s bekijken.

ONS is via vrijwel alle digitale televisie-aanbieders te zien.

Tweets

https://twitter.com/AichaMarghadi/status/642315247718633472

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.