Nostalgische kinderprogramma’s terug op televisie bij ONS

Nostalgische televisiezender ONS brengt vanaf vandaag, zaterdag 29 april een groot aantal kinderprogramma’s van toen terug op televisie onder de noemer ONS Jeugdsentiment.

Verzoek

De televisiezender speelt hiermee in op een steeds vaker terugkerend verzoek van haar kijkers. In het twee uur durende blok met nostalgische televisieprogramma’s zullen diverse nostalgische kinderprogramma’s terugkeren. De samenstelling van het blok zal met enige regelmaat veranderen.

Samenstelling

ONS Jeugdsentiment is vanaf 29 april te zien op zaterdagen van 16:00 tot 18:00 uur en op zondagen van 08:00 tot 10:00 uur. Aanvankelijk zullen de kinderseries Alleen op de Wereld, Mik en Mak en Madelief te zien zijn.  Later dit jaar zullen onder andere de allereerste televisieserie van Bassie & Adriaan, De Plaaggeest en Peppi & Kokki te zien zijn in ONS Jeugdsentiment.

Series

Sinds kort zijn sinds de televisiezender ook veel nostalgische Britse series te zien bij de televisiezender. Daarnaast is de zender onlangs gestart met het weer uitzenden van de populaire serie Medisch Centrum West uit de jaren 80.

Beschikbaarheid

ONS is beschikbaar voor ruim 5 miljoen huishoudens. De televisiezender is onder andere te ontvangen op kanaal 50 in het basispakket van Ziggo. Ook bij alle andere providers in Nederland is de zender in het pakket opgenomen. Hiervoor moet soms een aanvullend pluspakket worden afgenomen.

Sociale media: