NPO 1 Extra tijdelijk in digitaal basispakket bij Ziggo

Televisiezender NPO 1 Extra is in de maand december te zien in het digitale basispakket van aanbieder Ziggo. Normaal maakt de zender onderdeel uit van het aanvullende Movies & Series XL-pakket. De zender is te zien op kanaal 128 via de televisie en het platform van Ziggo GO. Op NPO 1 Extra zijn in december een aantal evenementen te volgen zoals 3FM Serious Request en de NPO Radio 2 Top 2000.

Poldark

De vele fans van Poldark kijken op NPO1 Extra alvast naar het vijfde seizoen. Vanaf 9 december is deze hitserie dagelijks te zien om 20:50 uur. In de week van 10 tot en met 17 december is het cabaretweek. Elke dag om 21:50 uur geniet je van voorstellingen van bijvoorbeeld Youp van ’t Hek, Pieter Derks, Peter Pannekoek en Theo Maassen.

Serious Request: The Lifeline

De week voor het kerstfeest lopen de DJ’s van 3FM van Groningen naar Goes om geld in te zamelen voor slachtoffers van mensenhandel. Volg de tocht van bijna 500 kilometer dag en nacht op NPO 1 Extra.

Top 2000

Net als voorgaande jaren, doet ook dit jaar NPO 1 Extra live verslag van de Top 2000 (NPO radio 2). Iedereen is welkom in het Top 2000 Café, en als kijker kijk je gezellig mee. Dé plek om de feestdagen sfeervol te vieren en het decembergevoel volledig in je op te nemen.