Top 2000

Voorverkoop tickets NPO Radio 2 Top 2000 Café van start

(update)Vandaag is de voorverkoop van start gegaan voor het Top 2000 Café van NPO Radio 2. Het café is ook dit jaar weer te vinden in Beeld en Geluid in Hilversum.

Café

Het café is weer geopend van Eerste Kerstdag tot en met Oudjaarsdag. In de voorverkoop kost een ticket 4,50 euro en aan de deur 3,00 euro. Bij het reserveren van een ticket voorkom je wachttijden aan de deur bij Beeld en Geluid.

Het café is geopend van 5.00 uur ’s ochtends tot en met 3.00 uur ’s nachts, met uitzondering van Eerste Kerstdag en Oudejaarsavond. Een ticket geeft een half uur toegang tot het Top 2000 Café. De eerste en laatste tijdsloten van de dag zijn langer dan een half uur, evenals de tickets van 25 december.

Ontbijt

Wil jij samen met je familie van een bijzonder kerstontbijt genieten in het café? Ook dit jaar biedt NPO Radio 2 weer speciale kerst-arrangementen aan voor eerste kerstdag.
Een ontbijtarrangement geeft anderhalf uur toegang tot het café en kost €7,50 (inclusief ontbijt).

Tickets

Tickets kunnen worden gekocht via de website van Beeld en Geluid. Stemmen op de “lijst der lijsten” kan van 1 december tot en met 7 december. Op vrijdag 20 december wordt de definitieve lijst bekend gemaakt. De 21e editie van de Top 2000 is vanaf Eerste Kerstdag weer te horen op NPO Radio 2. Meer informatie over de lijst op de website van de radiozender.

Update: de online tickets zijn inmiddels uitverkocht.

Sociale media: