NPO 2 Extra is Zender van de Maand bij KPN

In de maand april is NPO 2 Extra de zender van de maand bij KPN TV. De zender is voor iedereen met Interactieve televisie te zien via kanaal 42.

Zender van de maand

Aanbieders van digitale televisie bieden met de zender van de maand de mogelijkheid om kijkers kennis te laten maken met een zender die normaal alleen in een aanvullende pakket is te zien. Dit wordt de zogenaamde zender van de maand genoemd.

NPO 2 Extra

De hele maand april kun je kijken naar NPO 2 Extra als zender van de maand bij KPN. “De programma’s die op NPO 2 Extra worden uitgezonden kunnen ingedeeld worden in diverse genres, zoals kunst, klassiek, literatuur, theater, film en pop-, jazz- en wereldmuziek. Tot de programmering behoren series, films en documentaires, maar ook uitzendingen van concerten en evenementen, zoals het North Sea Jazz Festival of Het Nederlands Film Festival“, aldus KPN.

Kanaal 42

De themazender van de publieke omroep is de hele maand april gratis te zien in het basispakket op kanaal 42. Normaal maakt de zender onderdeel van het aanvullende Pluspakket. Meer informatie over het Pluspakket vind je hier.