NPO 2 Extra is zender van de maand bij Ziggo in juli

Televisiezender NPO 2 Extra is in juli de zender van de maand bij kabelaar Ziggo. De zender maakt normaal deel uit van het aanvullende Movies & Series XL-pakket maar is de komende maand te zien voor alle abonnees met digitale televisie.

Zender van de maand

Aanbieders van digitale televisie bieden met de zender van de maand de mogelijkheid om kijkers kennis te laten maken met een zender die normaal alleen in een aanvullende pakket is te zien. Dit wordt de zogenaamde zender van de maand genoemd.

NPO 2 Extra

In de maand juli is de publieke themazender NPO 2 Extra de zender van de maand bij aanbieder Ziggo. De zender is te zien via kanaal 222 en online via het platform van Ziggo GO.

Aanbod

In juli biedt NPO 2 Extra onder andere een uitgebreid verslag van het muziekfestival Down The Rabbit Hole (6 en 7 juli) en het North Sea Jazz Festival (15-21 juli).

Public Enemy

Op de zender is in juli ook de Franstalige serie Public Enemy te zien. Public Enemy is een echte thrillerserie. Het werd losjes gebaseerd op de zaak-Dutroux en ontving in 2016 de coup de coeur-prijs in Cannes.

Tot en met eind juni is Baby TV nog de zender van de maand bij aanbieder Ziggo.