NPO 3 Extra gestopt als lineair televisiekanaal

Sinds vandaag, dinsdag 25 december, is het digitale themakanaal NPO 3 extra gestopt met haar uitzendingen als lineair televisiekanaal. De content van deze televisiezender verhuist naar de website van NPO 3.

Eigen kanaal

Door het stopzetten van de uitzendingen van NPO 3 extra krijgen NPO 1 extra en NPO Zappelin extra hun eigen televisiekanaal. Tot op heden deelden deze twee netten samen nog één kanaal.

NPO 1 extra

NPO 1 extra brengt hoogtepunten van de NPO met een accent op drama, films en series. NPO Zappelin extra is speciaal voor peuters, kleuters en hun ouders; met veilige content en zonder reclame. NPO Zappelin extra is te zien bij onder andere KPN op kanaal 58 en Ziggo op kanaal 311 als zelfstandig televisiekanaal.

Eigen kanaal voor NPO 1 extra

NPO 1 extra verhuist per vandaag naar het kanaal waar tot op heden NPO 3 extra te zien was (KPN/Xs4all, Telfort kanaal 76 / Ziggo kanaal 128). De nieuwe 24-uursindeling trapt af met de uitzending van de Top 2000 van NPO Radio 2.

Online

De programmering van NPO 3 extra is straks terug te vinden op NPO3.nlDe extra kanalen NPO 2 extra, NPO Nieuws en NPO Politiek blijven onveranderd.