Top 2000

NPO Radio 2 Top 2000 live te volgen op radio, televisie en Internet

Zojuist is de Top 2000 editie 2018 van start gegaan op NPO Radio 2. De editie is live te volgen via radio, televisie en Internet.

Womack & Womack

Met het nummer Tear Drops van Womack & Womack ging de editie van dit jaar van de Top 2000 van start op NPO Radio 2. Het evenement wordt nog tot en met 31 december uitgezonden op NPO Radio 2.

Queen

De lijst is samengesteld door de luisteraars van NPO Radio 2. ‘Bohemian Rhapsody’ van Queen is de nummer 1 in de Top 2000. Op plek 2 staat ‘Hotel California’ van Eagles. Nieuw in de top 3 is ‘Piano Man’ van Billy Joel. De hele lijst vind je hier.

DJ-team

Jan-Willem Roodbeen, Bart Arens, Gijs Staverman, Rob Stenders, Ruud de Wild, Wouter van der Goes, Stefan Stasse, Paul Rabbering, Evelien de Bruijn, Rick van Velthuysen, Frank van ’t Hof en Annemieke Schollaardt draaien dit jaar van eerste kerstdag tot en met oudejaarsavond op NPO Radio 2 de 2000 favoriete nummers van de luisteraars van Radio 2.

Radio

Het evenement is natuurlijk te volgen via NPO Radio 2. De radiozender is te beluisteren in heel Nederland via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Televisie

Via televisie is het evenement te volgen via NPO 1 Extra. Dit kanaal is (tijdelijk) via vrijwel alle aanbieders te zien in het digitale basispakket. Bij Ziggo zendt dit kanaal uit op kanaal 128 en bij KPN op kanaal 76. Daarnaast is de televisiezender ook Zender van de Maand bij KPN. Natuurlijk is het evenement ook te volgen via de website van NPO Radio 2. De uitzendingen zijn in de nachtelijke uren ook te volgen op NPO 3.

Live

Ook het Top 2000 Café in Beeld en Geluid (Media Park Hilversum) is weer geopend. Alle kaarten voor toegang zijn al uitverkocht maar langsgaan is mogelijk met eventueel een kleine wachttijd.

NTR

De NTR verzorgt diverse televisie-uitzendingen op NPO 3 die in het teken staan van de lijst der lijsten: de Top 2000 Quiz, Top 2000 Untold stories, Top 2000 a gogo en de registratie van het concert Helden van Top 2000 op NPO 3. Meer informatie hierover op de website van NTR.