NPO lanceert offline kijkfunctie in de NPO Zappelin-app

De NPO heeft een offline kijkfunctie geïntroduceerd waarmee het mogelijk is om kinderseries te downloaden via de NPO Zappelin-app. Hierdoor kunnen kinderen op vakantie ook zonder internetverbinding kijken naar een aantal kinderseries.

Offline

Sinds 20 juni biedt de publieke kinderzender een aantal afleveringen van verschillende Zappelin-programma’s offline aan in de Zappelin-app. Op de camping, op de achterbank of in de tuin: al deze titels gaan vanaf vandaag mee op reis met de jonge kijkertjes.

Zomerkoffertje

Kinderen kunnen ook een echt zomerkoffertje van NPO Zappelin aanvragen. Het exclusieve Zappelin Zomerkoffertje, gratis aan te vragen op de website van NPO Zappelin, is dé allerleukste manier om alle favoriete Zappelin-programma’s en reisspulletjes mee te nemen. De jonge kijkers kunnen hun koffertje daarnaast vullen met alles dat ze op vakantie nodig hebben: dansjes, spelletjes, liedjes, tekeningen en nog veel meer.

Series

Onder anderen Bob de Bouwer, nijntje, De Smurfen, Pim & Pom, Teletubbies en Shaun het Schaap zijn vanaf nu exclusief te downloaden en offline te bekijken in de Zappelin-app. “De jonge kijkertjes genieten vanaf nu dus ook zonder internetverbinding van hun favoriete Zappelin-programma’s.”, aldus de NPO in een persbericht.

De Zappelin-app is beschikbaar voor Android en iOS. De volgende titels zijn te downloaden via de app: Maya de Bij, Teletubbies, Pim & Pom, Bumba, De Smurfen, Masha en de Beer, Twinipop, nijntje Bing, Shaun het schaap, Timmy Tijd, Bob de Bouwer , Bol & Smik, Zoostraat 64 en Joe & Jack.

Meer informatie via de website van NPO Zappelin.