NPO past programmering aan vanwege aanslagen Parijs

De Nederlandse Publieke Omroep (NPO) past de gehele dag op radio en televisie de programmering aan in verband met de aanslagen in Parijs. SBS6 komt met extra edities van Hart van Nederland.

NPO 1

Op NPO 1 zijn er de hele dag uitzendingen van het NOS Journaal. De normale dagprogrammering komt in zijn geheel te vervallen. Het NOS Journaal om 20.00 uur duurt vanavond 20 minuten langer. Het programma ‘De Kwis’ wordt vanavond niet uitgezonden en wordt vervangen door een speciaal ingelaste live uitzending van Pauw (20.47 uur). De redactie van Pauw maakt later vandaag de gasten bekend. Ook komt het programma Vive la Frans te vervallen. Het programma Ik vertrek (21.54 uur) wordt vanavond wel uitgezonden.

NPO 2

Nieuwsuur vanavond (22.00 uur) zal langer uitzenden waardoor de programmering na Nieuwsuur opschuift. Aansluitend komt het programma Mijlpalen voor Parijs te vervallen.

Radiozenders NPO

De programmering op alle publieke radiozenders is aangepast. Binnen de programma’s wordt ruim verslag gedaan van de actualiteit en er is veel ruimte voor reacties van de luisteraars. De bekendmaking van de DJ’s van de Top 2000 is uitgesteld en de muziekkeus op alle zenders is aangepast. Op NPO Radio 4 worden speciale concerten uitgezonden: het live concert van NTR Zaterdag Matinee wordt opgedragen aan de slachtoffers in Parijs.

Liveblog

De NOS houdt via NOS.nl een liveblog bij over de gebeurtenissen in Parijs. Via NPO.nl houdt de publieke omroep de kijker op de hoogte van de aangepaste programmering.

STER

Op TV, Radio en online zijn door de STER alle commercials gescreend op uitingen die in de huidige actuele setting als ongepast zouden kunnen worden ervaren.

SBS6

De commerciële televisiezender SBS6 komt vanavond met extra uitzendingen van het nieuwsprogramma ‘Hart van Nederland’ om 18.00 en 22.30 uur.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.