NPO Radio 2 brengt ‘Kerst Top 30’, Sky Radio: Christmas 101

Vandaag zenden diverse radiozenders hitlijsten uit met kerstmuziek. NPO Radio 2, Sky Radio en Qmusic staan vandaag in het teken van kerstmuziek.

NPO Radio 2

In de laatste uitzending voor kerst zendt Gerard Ekdom de ‘Kerst Top 30’ uit op NPO Radio 2. Dit zijn de 30 beste kerstliedjes volgens de luisteraars van het radioprogramma ‘Ekdom in de Ochtend’. Chris Rea met ‘Driving home for Christmas’ is de hoogst genoteerde plaat in de lijst. De lijst is tussen 6 en 9 uur te horen op NPO Radio 2. De hele lijst vind je hier.

Sky Radio: Christmas 101

Sky Radio zendt vandaag tussen 9.00 en 17.00 uur de Christmas 101 uit. “De Christmas Top 101 is met ‘All I Want For Christmas Is You’ van Mariah Carey, ‘Do They Know It’s Christmas’ van Band Aid 30, ‘Last Christmas’ van Wham! en ‘Driving Home For Christmas’ van Chris Rea een ultieme kerstlijst geworden.”, aldus de radiozender. De lijst wordt op Eerste Kerstdag herhaald tussen 12.00 en 18.00 uur. De lijst is vanaf vrijdagavond ook te downloaden als podcast. De hele lijst vind je hier.

Qmusic: Christmas 25

Qmusic zendt vandaag tussen 14.00 en 16.00 uur de volgens de luisteraar van de radiozender beste kersthits. Tot en met gisteren konden de luisteraars stemmen op de lijst. De Q Christmas 25 wordt herhaald op zondag 25 december tussen 14.00 – 16.00 uur. Qmusic biedt ook een themazender met kerstmuziek: Qmusic Christmas. Meer informatie op de website van de radiozender.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.