NPO Radio 2 houdt radiomarathon voor KWF Kankerbestrijding

Vandaag staat NPO Radio 2 volledig in het teken van de KWF Marathonweken. Van 06.00 tot 22.00 uur presenteert Gerard Ekdom samen met Bart Arens de NPO Radio 2 Marathon Live vanuit Almere.

KWF marathonacties

De NPO Radio 2 dj’s doen verslag van de KWF marathonacties die in het hele land en op de Esplanade in Almere worden gehouden. Ook de andere NPO Radio 2 dj’s dragen hun steentje bij, onder andere met eigen marathonacties. Gerard en Bart hebben contact met alle dj’s en houden de luisteraars op de hoogte van de acties tijdens de 16 uur durende radiomarathon.

DJ-marathons

Tijdens de radiomarathon roept Gerard Ekdom de luisteraars op om in actie te komen en zo geld in te zamelen voor een dierbare die met kanker te maken heeft of heeft gehad. De opbrengst wordt door KWF gebruikt voor onderzoek tegen kanker. Luisteraars kunnen naar Almere komen om hun actie uit te voeren of hun verhaal live op de radio te vertellen. In Gerards Muziek Marathon Grabbelton haalt Gerard Ekdom elk uur twee platen uit een grabbelton. Luisteraars kunnen via een sms laten weten welke plaat zij willen horen en steunen daarmee KWF.

Marathon Live

NPO Radio 2 dj Wouter van der Goes fietst vandaag op de fiets van zijn overleden vader een rondje Markermeer. Hij finisht ‘s avonds live in het televisieprogramma Marathon Live (AVROTROS) op NPO 1. Dit televisieprogramma wordt gepresenteerd door Caroline Tensen en Annemieke Schollaardt. Luisteraars kunnen ook met Wouter meefietsen op een van de spinningfietsen op het plein in Almere.

Vandaag is de NPO Radio 2 Marathon Live de hele dag te volgen via NPO Radio 2 en op NPO Best.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.