Top 2000

NPO Radio 2 Top 2000 Stembus live te volgen op Internet

De Top 2000 Stembus van NPO Radio 2 is de komende dagen op verschillende locaties in Nederland te vinden. De bus is te volgen via een livestream.

Stemweek

Afgelopen vrijdag is de ‘Stemweek’ voor de NPO Radio 2 Top 2000 gestart in het Brabantse Liempde. Tot en met vrijdag rijdt de bus van NPO Radio 2 kriskras door het land. Elke ochtend staan Gerard en Frank op een andere locatie met de Top 2000 Stembus.

Locaties

Vandaag, maandag 28 november, staat de bus in Leiden op het Centraal Station, dinsdag in Zaltbommel bij wegrestaurant De Lugt, woensdag op het Centraal Station in Eindhoven en donderdag op de parkeerplaats bij de rotonde A6/A7 bij Joure.

Pech

Afgelopen zaterdag kwam de ‘Stembus’ van NPO Radio 2 nog in het nieuws doordat de bus met pech aan de kant van de snelweg stond. Dit zorgde voor file op de A2 van Eindhoven naar Maastricht.

Livestream

De stembus is live te volgen op Internet via een speciale livestream die wordt aangeboden op Youtube. Ook kan de de bus gevolg worden via de website van NPO Radio 2.

Finaledag

Op de Stemfinaledag, vrijdag 2 december, is er de hele dag een uitzending vanuit het Top 2000 Café, waarbij luisteraars aanwezig  kunnen zijn. Stemmen kan ook eenvoudig via de website van de radiozender.

Video:

Livestream:

https://www.youtube.com/watch?v=8E92wFCcFII

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.